Gyümölcs- és zöldséglevek
konzerválására tartósítószerek hozzáadása nélkül, hőkezeléssel. A szükséges hőmennyiséget gázégő biztosítja. A pasztörizáló elé helyezett
létartályból a gravitáció segítségével a gyümölcslé átfolyik a hőcserélő
spirálon (minimum 1m szintkülönbség szükséges). Az átfolyási
sebesség a szabályozócsap segítségével változtatható, ügyelve
arra, hogy a digitális hőmérőn olvasható kilépő léhőmérséklet legalább 78 ° C
legyen.
Műszaki adatok:
víztartály (65 l
űrtartalom) 1/2” leeresztőcsappal, fedéllel
szigetelt kazántér
füstcső-csatlakozás
rozsdamentes (1.4301)
hőcserélő-spirál, csőhossz kb. 12m, csőátmérő 12 mm
tartozékok: szilikontömlő, szabályzócsap,
digitális hőmérő, töltőkönyök szigeteléssel