RólunkGyümölcsgép.hu – Minőségi gyümölcsfeldolgozás

Legyen szó gyümölcslé-készítésről, lekvárfőzésről, aszalásról, borászati technológiáról, sörfőzésről, olajos magvak feldolgozásáról, cégünk teljeskörű szolgáltatást kíván nyújtani a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás egész területén. Profilunkba tartozik a tanácsadás, tervezés, értékesítés, beüzemelés, betanítás, szervizelés. Örömmel és szakmai tudásunk, tapasztalatunk legjavát adva állunk rendelkezésre bárkinek, legyen az a ház mögötti kertben lévő almafa termését feldolgozni kívánó magánszemély, vagy az 1000 l/h teljesítményű légyártó-üzemet tervező vállalkozás. A webáruházunkban széles választékban kapható feldolgozógépeket elsősorban családi vállalkozásoknak, kisüzemeknek javasoljuk, nagyobb üzemek kialakításánál előzetes egyeztetés alapján komplett ipari gépsorokat tudunk ajánlani. Az értékesítés mellett tanácsadással, tervezéssel is foglalkozunk, így már a kezdetektől átfogó szakmai és technológiai segítséget tudunk nyújtani. A gépek átvételét követően beüzemelést, a kezelőszemélyzet betanítását, karbantartást, szervizelést is vállalunk eseti, vagy szerződéses formában.


Cégünket 2016 tavaszán alapítottuk, szakmai tudásunk alapja a Kertészeti Egyetem Élelmiszertudományi Karán megszerzett mérnöki diploma, melynek megszerzése óta többéves élelmiszeripari, borászati, gépértékesítési, szervizmérnöki tapasztalatot szereztünk. A gépértékesítés mellett több neves gyártó  hazai forgalmazójának tanácsadói-, beüzemelési-, és szervizszolgáltatását mi végezzük.

A gyümölcs- és zöldségfeldolgozó gépek piacán nagy előnyünknek tartjuk, hogy versenyképes áraink mellett a hozzá kapcsolódó elméleti és gyakorlati szaktudás, tapasztalat is rendelkezésünkre áll, így a családi feldolgozóktól a nagyüzemekig mindenkinek komplex szolgáltatást tudunk nyújtani, egyedi megoldások, technológiai igények kivitelezésében is tudunk segíteni az ország egész területén. Termékpalettánk kialakításakor elsődlegesen törekszünk az innovatív, környezettudatos, minél hatékonyabb technológiák megismertetésére, folyamatos keresésünknek köszönhetően bizonyos technológiákat Magyarországon jelenleg egyedüliként mi forgalmazunk.

Amennyiben a fent leírtak felkeltették érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, kérésére rövid időn belül árajánlatot küldünk, illetve örömmel állunk rendelkezésére akár annak megtervezésében, hogy pontosan milyen gépek lennének a legmegfelelőbbek az Ön céljainak.