Gyümölcs- és zöldséglevek konzerválására tartósítószerek
hozzáadása nélkül, hőkezeléssel.
A pasztörizáló elé helyezett létartályból a gravitáció
segítségével a gyümölcslé átfolyik a hőcserélő spirálon (minimum 1 m
szintkülönbség szükséges). Az átfolyási sebességet/adagolást a szabályozócsap
segítségével változtathatjuk, ügyelve arra, hogy a digitális hőmérőn látható
kilépő léhőmérséklet legalább 78 ° C legyen.
Szilikontömlő, szabályzócsap, digitális hőmérő,
töltőkönyök szigeteléssel
Teljesítmény: kizárólag a beépített fűtőbetétet
használva kb. 30 l/óra, kiegészítő hőforrással használva maximum 60 l/óra, mely
függ a hőforrástól, valamint a kívánt kilépő-léhőmérséklettől
Kiegészítő hőforrásként, gáz-, elektromos-, vagy
indukciós főzőlap is használható