• Pasztörizáló spirál

Gyümölcs- és zöldséglevek konzerválására tartósítószerek hozzáadása nélkül, hőkezeléssel.
A spirált egy forró vízzel töltött edénybe kell helyezni, majd a létartályból a gravitáció segítségével a gyümölcslé átfolyik a fűtőközegbe merített spirálon (minimum 1m szintkülönbség szükséges). Az átfolyási sebesség a szabályozócsap segítségével változtatható, ügyelve arra, hogy a digitális hőmérőn olvasható kilépő léhőmérséklet legalább 78 ° C legyen.

Műszaki adatok:

  • tartozékok: rozsdamentes spirál és szabályzócsap, szilikontömlő, digitális hőmérő, töltőkönyök szigeteléssel

  • átmérő: kb. 300 mm

  • magasság: spirál kb. 310 mm, teljes magasság kb. 590 mm

Pasztörizáló spirál

  • Cikkszám: PAS1L
  • 127,500 Ft

  • Nettó: 100,394 Ft